Omfattande El-arbeten

Hos oss utför vi alla typer av el-arbeten. Oavsett ditt el-relaterade behov, är vi här för att hjälpa dig. Vi hanterar allt från att installera kompletta elsystem i nybyggen och genomföra totalrenoveringar av befintliga elsystem, till mindre uppgifter som att åtgärda en trasig dimmer.

El-jour 24/7

När olyckan är framme vid oväntade tillfällen är vår el-jour tillgänglig dygnet runt. Vi svarar alltid i telefon och är snabbt på plats för akuta ärenden. Så om strömmen går mitt i natten och du inte vet vad som hänt – Ring oss, vi löser det!

El-installation

En av våra mest efterfrågade tjänster är el-installation. Vi installerar elsystem i större byggnader som lägenhetshus, industribyggnader och kontorskomplex. Vid renoveringar av bostäder är det avgörande att anlita en certifierad elektriker för att säkerställa både säkerheten och att försäkringar gäller vid eventuella incidenter.

El-reparationer

Reparation av elsystem bör alltid utföras av proffs. Vi hanterar många el-reparationer i Stockholm, särskilt i äldre bostäder med föråldrade kablage eller elsystem. Vi strävar efter att vara diskreta och effektiva, för att minimera störningar för våra kunder.

Montering av dimmer och ljusutrustning

Vid renovering är det viktigt att få rätt belysning. Vi är stolta över vårt arbete med ljusutrustning och ser till att inte bara skapa ljus, utan också en estetiskt tilltalande miljö.

Nyproduktion och eldragning i Stockholm

Vid nyproduktion är korrekt eldragning avgörande för långsiktig säkerhet och funktion. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och ser till att elen dras på ett genomtänkt sätt. Kontakta oss i startfasen av ditt projekt för bästa möjliga resultat!

 

 

*” anger obligatoriska fält

E-post
Tjänst
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Förmånligt pris

Vi tror att nöjda kunder är nyckeln till långsiktig framgång, och att rättvisa priser är en grundläggande faktor för kundnöjdhet. Därför har vi satt våra priser med stor omsorg och konkurrenskraft. Om du har frågor om våra priser, tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller formuläret här på vår hemsida.

Garantier

När vi utför ett el-arbete åt dig, ingår alltid en garanti på 10 år. Detta ger dig som kund trygghet och förtroende för oss som elektriker. Vi är övertygade om att vi levererar arbete av hög kvalitet och hållbarhet, och vi erbjuder därför gärna denna garanti. Vårt främsta mål är att du som kund ska vara 100 % nöjd när du väljer att anlita oss.